Категории ревюта

Детски книги и учебници Деал

Вземометър: Вземометър на www.dealbg.com: 4 от 10 (4/10)
Посети Детски книги и учебници Деал (www.dealbg.com)

Онлайн книжарница "Деал" предлага литература с насоченост към детската и юношеска аудитория - детски книги, учебници и учебни помагала за детските градини и училищата, включително учебници втора ръка. В книжарницата ще намерите и мултимедийни дискове в допълнение към учебната програма.

Асортиментът от детски книги включва световна и българска класика, енциклопедии и детски приказки. Ако търсите помагала за деца до 5 години или предучилищна възраст, имате богат избор от книги, развиващи различни умения у децата - рисуване, оцветяване, писане, смятане, социални умения, знания за природата...

В онлайн книжарница "Деал" имате избор от учебници от 5 до 12 клас, при поръчката на които ползвате отстъпка от 5% и учебни помагала от 1-ви до 12-ти клас. Можете да поръчате и учебни пособия по рисуване - блокчета, картони, моливи, бои...

В случай, че търсите по-евтини учебници втора ръка, разгледайте каталога с употребявани учебници за ученици от 6-ти до 12-ти клас. Можете да намерите и запазени учебници по чужди езици (които, както знаем, са най-скъпи). В Деал разполагат основно с учебници по английски и немски.

Интернет книжарница "Деал" предлага постоянни отстъпки: -5% при поръчка на учебници, -15% при поръчка на над 10 броя от един артикул. Можете да попаднете и на отделни намалени книги.

Заплащането става по стандартния начин - при доставка, макар че се предлагат и други опции, които обаче изискват доуточняване.

Най-големи трудности в сайта вероятно ще изпитате с навигацията - разнообразни менюта се появяват и изчезват в различни секции на сайта, способствайки за объркване или най-малкото предизвиквайки излишно много кликове.

Адрес на сайта: www.dealbg.com

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.dealbg.com можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)

www.dealbg.com доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.dealbg.com

Ползваемост: (3/10) Вземометър: 4/10

Вземометър на www.dealbg.com: 4 от 10

Потребителски рейтинг: 0/10

Потребителски рейтинг на www.dealbg.com: 0 от 10
Избор: (7/10)
Отдел клиенти: (1/10)
Доставка: (4/10)
Плащания: (4/10)
Промоции: (6/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.dealbg.com

Все още няма потребителски мнения или ревюта за www.dealbg.com.
Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.dealbg.com

Промоции на www.dealbg.com:

Вход за потребители

Нови промоции на Книги

Нови потребителски мнения на магазини за Книги