Категории ревюта

Books.bg - онлайн книжарница

Вземометър: Вземометър на www.books.bg: 8 от 10 (8/10)
Посети Books.bg - онлайн книжарница (www.books.bg)

Books.bg е един от първите сайтове за продажба на книги в България, стартирал още през 2000 година. В момента Books.bg е електронна книжарница с над 9000 заглавия за възрастни и около 50 издания за деца. Освен това в нея ще намерите филми - над 200 заглавия на CD и DVD, сред които много български филми от преди 89-та година, но и съвременни заглавия като Троя, Константин, Маската на Зоро, Хитч...

Феновете на игрите могат да прегледат каталога игри от всички жанрове за най-различни платформи - PC, X-Box, Playstation. За децата е отделена специална секция, в която ще намерите добър избор от конструктори и лего, детски книжки, филми и забавни игри.

Независимо дали търсите книга, филм или компютърна игра, винаги можете да се консултирате с другите купувачи, разглеждайки най-купуваните и най-интересните заглавия. Възможността за коментар на артикул не се ползва често, но доста от посетителите на сайта дават оценки на продуктите, с които също може да са ви от полза при избора.

След добавянето на артикулите в кошницата и поръчката им, можете да заплатите поръчаното по един от много възможни начини, поддържани от сайта: наложен платеж, пощенски запис, банков превод, през Epay.bg или с кредитни карти VISA и MasterCard (през PayPal.com).

Сроковете за доставка са 3-5 дни, като за цялата страна можете да изберете доставка с куриер или като пощенска пратка. Извън България можете да получите доставката си с Български пощи (14-30 дни) или UPS (3-6 дни), като цената за доставка се добавя към цената на книгите. Books.bg предлагат при желание подаръчна опаковка по избор и картичка с лично пожелание, посочено от вас.

Отстъпките на книжарницата са 5% за 1 поръчана книга, 6% при две, 7% при три и така нататък като максималната отстъпка е 15% от цената на цялата поръчка. Отделно от тези масови отстъпки, можете да прегледате и 10-ината заглавия с изключителни намаления до 50%.

Освен всичко, можете да използвате Book.bg и като медиатор за поръчка на книги от световни магазини като Amazon, BarnesandNoble и Ozon.ru. Books.bg взима 10% комисионна за услугата, мита и ДДС (за по-големи поръчки) се поемат от вас.

Адрес на сайта: www.books.bg

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.books.bg можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Банков преводКредитни и дебитни карти VISAКредитни и дебитни карти MasterCardСистема за онлайн разплащания EPay.bg

www.books.bg доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.books.bg

Ползваемост: (8/10) Вземометър: 8/10

Вземометър на www.books.bg: 8 от 10

Потребителски рейтинг: 4/10

Потребителски рейтинг на www.books.bg: 4 от 10
Избор: (9/10)
Отдел клиенти: (5/10)
Доставка: (6/10)
Плащания: (9/10)
Промоции: (8/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.books.bg

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.books.bg: 7 от 10 (7/10)

ами аз живея в чужбина.
десетина пъти съм си поръчвал и всичко е било точно. Е, понякога със закъснение. Руския акцент няма значение, нито пък че адресът на боокс бг е частен....

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.books.bg: 2 от 10 (2/10)

Аз също съм крайно недоволна от въпросния сайт! След като поръчката ми беше приета, аз платих сумата за книгата със запис и оттам нататък всичко замръзна. Пиша писма, правя опити да се обадя по телефона - неуспеши! Мисля, че трябва да понесат съответните санкции!...

Виж всички потребителски мнения за www.books.bg (общо 4)

Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.books.bg

Вход за потребители

Нови промоции на Книги

Нови потребителски мнения на магазини за Книги