Категории ревюта

Онлайн книжарница Пингвините

Вземометър: Вземометър на www.pe-bg.com: 8 от 10 (8/10)
Посети Онлайн книжарница Пингвините (www.pe-bg.com)

Интернет книжарница "Пингвините" се оперира от най-голямата офлайн мрежа книжарници със същото име. В онлайн магазина си "Пингвините" предлагат огромно разнообразие от литература и филми (DVD и VHS). Към момента каталога на магазина съдържа 19900 книги, 1650 DVD заглавия и 280 видеокасети.

За ориентиране в този рай на книгите можете да ползвате разделението по категории литература (художествена, научна, компютърна, техническа, икономика и право, енциклопедии...) или търсачката на сайта (включително в режим "Детайлно търсене"). В класации за Топ 10 най-продавани заглавия ще видите най-популярните книги и филми.

Сайта предоставя също email абонамент, чрез който можете да следите една или повече категории книги/филми за нови издания.

Избраните книги/DVD/VHS можете да получите на територията на цялата страна, като за клиенти от София времето за доставка е 12 часа. Цената за доставка с куриер е 2 лв, има възможност и за доставка като колет. За поръчки над 20 лв. ползвате безплатна доставка. Електронна книжарница "Пингвините" предлага и доставки в чужбина.

Закупените книги можете да платите по банков път, на ръка на куриер или чрез Epay.bg. Вероятно е да намерите някои от заглавията намалени с 10 до 50% или да получите напълно безплатна книга, в случай че участвате в онлайн анкетата на сайта.

С представители на магазина можете да се свържете на национален телефон на цената на един градски разговор, както и по e-mail. Има възможност за връщане на закупени книги, DVD и видео касети в 7 дневен срок при стандартните условия.

Адрес на сайта: www.pe-bg.com

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.pe-bg.com можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Банков преводСистема за онлайн разплащания EPay.bg

www.pe-bg.com доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.pe-bg.com

Ползваемост: (7/10) Вземометър: 8/10

Вземометър на www.pe-bg.com: 8 от 10

Потребителски рейтинг: 5/10

Потребителски рейтинг на www.pe-bg.com: 5 от 10
Избор: (9/10)
Отдел клиенти: (6/10)
Доставка: (9/10)
Плащания: (7/10)
Промоции: (7/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.pe-bg.com

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.pe-bg.com: 5 от 10 (5/10)

Първоначално добрите ми впечатления от тази онлайн книжарница бяха разбити на пух и прах. Преди време поръчах от тях 5 книги на стойност над 20 лв. за да използвам отстъпката им за безплатна доставка. Държа да отбележа, че избрах книги, които са в наличност според информацията в сайта. Мотаха ме 4 седмици - 2 от книгите ги нямали налични, чакали да ги получат. И толкова. Накрая трябваше да им звъня за да ги накарам да се размърдат и да...

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.pe-bg.com: 1 от 10 (1/10)

Изключителна некоректност, поддържат заглавия, които отдавна нямат, изобщо такова размотаване. В нета има много оплаквания от тази верига, нека добре да помислим от кого да купуваме ... и без това изборът е толкова голям ... има много по-коректни книжарници!!!!!...

Виж всички потребителски мнения за www.pe-bg.com (общо 2)

Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.pe-bg.com

Промоции на www.pe-bg.com:

От 10 до 50% намаление на книги - 2 активна до 01 Януари 2008

Виж всички промоции на www.pe-bg.com

Вход за потребители

Нови промоции на Книги

Нови потребителски мнения на магазини за Книги